Inspiratie 2017-02-23T10:34:54+01:00

MAGNETISCHE KRUIDENPOTJES, MAAR DAN MEER…

Wij zijn potjes met een missie: jou ondersteunen in het bereiden van de meest fantastische gerechten. Huisgemaakt met liefde en trots. En waar anders dan in je eigen keuken met niets anders dan je persoonlijke kruidencollectie?

Doordat onze potjes in het zicht hangen, hopen wij dat je je kruiden wat vaker en bewuster zult gebruiken. Voor dat doel dragen wij graag onze magnetische steentjes bij. In het oog, in het hart toch?

Volg onze potjes en zie wat ze allemaal uitspoken. Laat je inspireren!

Ruimte geeft vrijheid…

Natuurlijk ben je niet gebonden aan onze standaardformaat platen. Elke keuken is anders en een passende plaat leveren we graag! Zoals deze plaat industrieel cortenstaal van 45×45 cm.

Als je goed kijkt, zie je dat deze kruidenliefhebber chromen afstandshouders heeft gebruikt om de plaat te bevestigen. Zeer stoer en stijlvol toch? Die gaten in de plaat zelf boren we kosteloos voor. En geen afstandshouders in huis? Regelen we ook voor je.

Doe meer met je wand: creëer, varieer en inspireer!

Hoe werken die potjes nou eigenlijk?

Pakken en plakken. Het zijn geen hoogcomplexe potjes…

  • plaatvisualisatie

Waarom die platen dat rare formaat van 21×35 hebben…

Onze platen meten 21x35cm. Dat is niet alledaags, maar wel bewust: wij willen het voor jou zo eenvoudig mogelijk maken om in te schatten hoe zo’n plaat in jouw keuken staat.

Daarom zijn wij aanvankelijk uitgegaan van de afmetingen van een velletje A4, oftewel 21x30cm. Zo kan iedereen in op simpele wijze vóóraf de beste plek bepalen waar de kruiden het handigst hangen.

Op een A4 kun je echter niet comfortabel 14 potjes kwijt. Om te voorkomen dat het dringen wordt hebben wij verschillende lengtes getest en zo kwamen we op een plaat die 5 centimeter langer is: die gare 21x35cm. Nog steeds makkelijk te visualiseren en véél gebruiksvriendelijker…

Wij zijn open!

Jaaaa! De webwinkel is open, dus: bubbels. En trakteren uiteraard. Natuurlijk weten wij ook wel dat je niet veel hebt aan een virtuele borrel. Vandaar hebben wij voor onze vroege vrienden een feestelijke prijs: haal je setje magnetische kruidenpotjes binnen voor nog geen twee tientjes!