Kruiden corner 2017-03-16T12:18:42+01:00

KRUIDEN VAN MAGNA HERBA

  • Géén bulkverpakkingen

  • Dus géén voorraad jarenlang in de kast

  • Géén kunstmatige toevoegingen

  • Wél 100% natuurlijke ingrediënten

  • Wél lage verzendkosten

De lekkerste kruiden voor een mooie prijs: wij maken het mogelijk. Dat doen wij door dat scherp in te kopen en door je niet op te zadelen met grote verpakkingen. Zo koop je niet meer in dan je eigenlijk nodig hebt. Ook kunnen onze pakketjes gewoon door de brievenbus, waardoor we de verzendkosten laag kunnen houden.

En het mag niet verbazen dat onze verpakkingen perfect afgestemd zijn op onze kruidenpotjes. Elke zakje past precies in één van onze potjes, zodat je jouw kruiden meteen kan ophangen. Uit de weg, in het zicht en altijd binnen handbereik. Mooi makkelijk!

Pure kruiden & specerijen
kruiden kopen bij Magna Herba
Kruidenmix & spiceblends
kruidenmix en blends kopen bij Magna Herba
Pure kruiden & specerijen
kruiden kopen
Kruidenmixen & spiceblends
kruidenmix en blends

BEWUST KOKEN = LEKKER ETEN

‘Lekker koken’ niet gelijk hoeft te staan aan ‘moeilijk doen’. Zeker niet met onze heerlijke specerijen, kruidenmixen en melanges. Iets verder gaan dan de eeuwige snuf zout en met dat beetje peper vereist niet bijzonder veel kennis of vaardigheden. Wel een beetje lef. Verbeter je culinaire kwaliteiten en experimenteer van tijd tot tijd. Zo doet versgeraspte nootmuskaat wonderen bij de groene groenten en wordt je bechamelsaus interessanter met bijvoorbeeld wat komijn.

Met onze krachtige smaakmakers binnen handbereik heb je het gemak van een supermarktpak, maar dan zonder de toevoegingen. Wij garanderen je dat onze pure kruiden geen dubieuze E-nummers bevatten die er voor zorgen dat producten kunnen overleven in loods, magazijn en schap.

Uiteindelijk gaat het erom wat jij (en je omgeving) lekker vindt en de weg naar jouw topgerecht zul je toch echt zelf moeten bewandelen. Immers valt over smaak niet te twisten. Het pad kunnen we niet voor je belopen, maar we kunnen je daar wel bij helpen. En dat doen we graag.

KRUIDEN? MAGNA HERBA!

Logo Magna Herba